Oglaševalni portal

PVC okna, ALU okna, notranja in zunanja vrata, žaluzije, komarniki
Reklamne table, reklamni napisi, zastave, drogovi za zastave
Silos prevozi, prevoz razsutega tovora, pralnica avtobusov in kamionov ter popravila tovornih vozil.
Specialist nevrologije in specialist intenzivne medicine
Vodovodarska dela na obali, prodaja in motaža klimatskih naprav ter popolna prenova kopalnic.
Osebna dvigala, tovorna dvigala, malotovorna in poševna dvigala, ter tekoče stopnice, dvižne rampe in invalidske ploščadi.
Podjetje, ki je specializirano na področju klimatizacije vam nudimo dobavo, montažo in servis klimatskih naprav.
Smo nepremičninska agencija z bogatimi 10-letnimi izkušnjami na področju posredovanja nepremičnin tako na slovenskem kot tujih trgih.

ZAKAJ OGLAŠEVATI NA PROPAGIRAJ.ME

Spletnih oglaševalskih portalov je ogromno. Pri komu oglaševati in zakaj, pa je vaša izbira. Pri vseh je tako, da ste bolj vidni, kot če ne bi oglaševali, s tem se pa tvorijo tudi povezave na vašo spletno stran in s tem je vaša spletna stran bolje zapisana v brskalnikih. Se pravi, na večih portalih ste, bolje je. Seveda pa je odvisno, koliko obiska ima vsak portal in koliko vas vse to stane.

Portal PROPAGIRAJ.me je nastal prav iz tega razloga, da dobimo čim več oglaševalcem in jih povežemo v skupno bazo, na portalu naredimo kar se da dobro spletno optimizacijo za vašo dejavnost in vam poskušamo pomagati k spletni vidnosti z vsem, kar je v naši moči. To bomo dosegli s kategorijami, podkategorijami, vsebino vašega opisa podjetja, s kontaktnim obrazcem, katerega povpraševanja bodo gla direktno k vam, z oglasi na vstopni strani, z oglasi na levi strani, s slikami vaše dejavnosti, s povezavami na vašo spletno stran ali podstran in s ključnimi besedami.

OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI – SEO

Na kratko nekaj o optimizaciji spletnih strani oziroma kaj sploh to je. SEO po domače – Search Engine Optimisation, tako je bolj pogost izraz, ki se ga uporablja za optimizacijo. To je pa vidnost vaše spletne strani na spletu oziroma pozicioniranje. Višje, kot je spletna stran postavljena v brksalnikih, boljša je njena optimizacija. Ločimo on site optimizacijo in off site optimizacijo. Kot je razvidno iz besednih zvez, gre za optimizacijo, ki jo delamo na sami spletni strani in optimizacijo, ki jo delamo izven spletne strani. Govora bo o slednji, saj je portal namenjen prav tej. Se pravi, da bomo s ključnimi besedami pomagali k optimizaciji vaše obstoječe spletne strani. Zato ne odlašajte in nas kontaktirajte oziroma si sami izberite paket oglaševanja in začnite z oglaševanjem že danes.

KONTAKT

Scroll to Top