Oglaševalni portal

PVC okna, ALU okna, notranja in zunanja vrata, žaluzije, komarniki
Reklamne table, reklamni napisi, zastave, drogovi za zastave
Silos prevozi, prevoz razsutega tovora, pralnica avtobusov in kamionov ter popravila tovornih vozil.
Specialist nevrologije in specialist intenzivne medicine
Vodovodarska dela na obali, prodaja in motaža klimatskih naprav ter popolna prenova kopalnic.
Osebna dvigala, tovorna dvigala, malotovorna in poševna dvigala, ter tekoče stopnice, dvižne rampe in invalidske ploščadi.
Podjetje, ki je specializirano na področju klimatizacije vam nudimo dobavo, montažo in servis klimatskih naprav.
Smo nepremičninska agencija z bogatimi 10-letnimi izkušnjami na področju posredovanja nepremičnin tako na slovenskem kot tujih trgih.

Vodoinštalacije Šimić

Vodovodarska dela na obali, prodaja in motaža klimatskih naprav ter popolna prenova kopalnic.

VODOVODNE INŠTALACIJE

Kakovostna vodovodna napeljava v stanovanjskem objektu je nujna ter nepogrešljiva. Pri gradnji novega objekta ali pri obnovi starega je potrebno poskrbeti za skrbno ter strokovno izvedene vodovodne instalacije. Slednje je tudi vodilo pri opravljanju naših storitev. Po predhodnem ogledu ter posvetovanju vam bomo pripravili ponudbo. Vsa instalacijska dela po dogovoru opravljamo na ključ.

 

POPOLNA PRENOVA KOPALNIC

Popolna prenova kopalnice se prične z našim obiskom pri stranki ter ogledom. Sledi priprava načrta na podlagi dogovora s stranko. Z obnovo pričnemo v najkrajšem možnem roku in jo izvajamo neprekinjeno do konca. Po končani prenovi kopalnico temeljito očistimo in se še enkrat posvetujemo s stranko glede zadovoljstva ter morebitnih dodatnih želja.

 

KLIMATSKE NAPRAVE

Za potrebe hlajenja in ogrevanja vgrajujemo vse vrste klimatskih naprav različnih proizvajalcev.

Montaža split ozirom deljenih klimatskih naprav se sestoji iz ene zunanje enote in ene ali več notranjih enot. Zunanjo in notranjo enoto vgradimo na mesto, katero določimo na predogledu.

 

KERAMIKA IN MANJŠA GRADBENA DELA

K končnemu videzu kopalnice v največji meri pripomore lepo in kvalitetno položena keramika. Zato našim strankam ponujamo celovito rešitev pri obnovi kopalnice, kar vključuje tudi polaganje keramike.

Nudimo tudi manjša gradbena dela po dogovoru s stranko.

 

ODMAŠEVANJE

V primeru zamašenega odtoka ali neprijetnega vonja, je profesionalno čiščenje edina rešitev. K temu pristopimo s primernim orodjem, ki je namenjeno izključno za čiščenje odtokov. Zamašene odtoke očistimo hitro in strokovno. Notranjost odtokov lahko pregledujemo tudi s kamero, ki je temu namenjena.

Vodoinštalacije Šimić

Vodovodarska dela na obali, prodaja in motaža klimatskih naprav ter popolna prenova kopalnic.

Kontaktirajte nas

Scroll to Top