Oglaševalni portal

PVC okna, ALU okna, notranja in zunanja vrata, žaluzije, komarniki
Reklamne table, reklamni napisi, zastave, drogovi za zastave
Silos prevozi, prevoz razsutega tovora, pralnica avtobusov in kamionov ter popravila tovornih vozil.
Specialist nevrologije in specialist intenzivne medicine
Vodovodarska dela na obali, prodaja in motaža klimatskih naprav ter popolna prenova kopalnic.
Osebna dvigala, tovorna dvigala, malotovorna in poševna dvigala, ter tekoče stopnice, dvižne rampe in invalidske ploščadi.
Podjetje, ki je specializirano na področju klimatizacije vam nudimo dobavo, montažo in servis klimatskih naprav.
Smo nepremičninska agencija z bogatimi 10-letnimi izkušnjami na področju posredovanja nepremičnin tako na slovenskem kot tujih trgih.

Preza d.o.o.

Silos prevozi, prevoz razsutega tovora, pralnica avtobusov in kamionov ter popravila tovornih vozil.

Dejavnost podjetja Preza d.o.o. je prevoz blaga oz. različnih vrst granulata v razsutem stanju z vozili silosi v domačem in mednarodnem prometu, posredovanje tovrstnih prevozov in pranje kamionov, avtobusov, ter notranje pranje silosov. Vsi kamioni so s pisarno povezani s sledenjem, tako da v vsakem trenutku lahko določimo pozicijo vozila.

Glede na dolgoletne izkušnje, kvalitetnega voznega parka, ambicioznega vodstva in odgovornih voznikov, so storitve izpeljane strokovno in v dogovorjenih rokih. Vse to dokazuje uspešno rast podjetja in dolgoletno sodelovanje zadovoljnih strank.

 

Pridobljen imamo HAACAP CERTIFIKAT, GMP+, SQAS in ISO9001.

Lastna avtomehanična delavnica nam omogoča hitra in kakovostna popravila, s tem pa zagotavljamo kar se da kakovostno uslugo.

Nudimo hitro, temeljito in učinkovito čiščenje tovornih vozil s priklopniki in polpriklopniki, tudi s posebnimi nadgradnjami ter avtobusov v naši avtopralnici tovornih vozil. Prav tako nudimo tudi notranje ročno pranje silosov. Prednost naše pralnice je odlična lokacija, to je neposredna bližina avtoceste Ljubljana – Maribor, približno 300 metrov od izvoza Domžale.

 

Pralnica tovornih vozil

Nudimo hitro, temeljito in učinkovito čiščenje tovornih vozil s priklopniki in polpriklopniki, tudi s posebnimi nadgradnjami ter avtobusov. Prav tako nudimo tudi notranje ročno pranje silosov.

Pralnica tovornih vozil se nahaja v neposredni bližini avtoceste Ljubljana – Maribor, približno 300 metrov od izvoza Domžale.

 

 

Delovni čas pralnice:

Ponedeljek – Četrtek od 07:00 do 18:00
Petek od 07:00 do 20:00
Sobota od 07:00 do 12:00

Nudimo hitro, temeljito in učinkovito notranje čiščenje cistern in silos priklopnikov in polpriklopnikov na avtomatske šobe z visokim pritiskom.

Po opravljeni storitvi izdajamo certifikat o čiščenju EFTCO. Na slednjo pridobitev smo še posebej ponosni, saj smo kot prvo podjetje v Sloveniji pridobili EFTCO certifikat za opravljanje notranjega čiščenja silosov in cistern, ki določa najvišje normative pralnih postopkov na evropskem nivoju.

Pridobljeni certifikat je nadgradil že obstoječe standard SQAS.

Več na naši spletni strani

Preza d.o.o.

Silos prevozi, prevoz razsutega tovora, pralnica avtobusov in kamionov ter popravila tovornih vozil.
  • Krumperška ulica 19, 1230 Domžale
  • 00386 1 52 31 246
  • transport@preza.si
  • www.preza.si

Kontaktirajte nas

Scroll to Top