Oglaševalni portal

PVC okna, ALU okna, notranja in zunanja vrata, žaluzije, komarniki
Reklamne table, reklamni napisi, zastave, drogovi za zastave
Silos prevozi, prevoz razsutega tovora, pralnica avtobusov in kamionov ter popravila tovornih vozil.
Specialist nevrologije in specialist intenzivne medicine
Vodovodarska dela na obali, prodaja in motaža klimatskih naprav ter popolna prenova kopalnic.
Osebna dvigala, tovorna dvigala, malotovorna in poševna dvigala, ter tekoče stopnice, dvižne rampe in invalidske ploščadi.
Podjetje, ki je specializirano na področju klimatizacije vam nudimo dobavo, montažo in servis klimatskih naprav.
Smo nepremičninska agencija z bogatimi 10-letnimi izkušnjami na področju posredovanja nepremičnin tako na slovenskem kot tujih trgih.

Mizarstvo Alič

Pohištvo po vaših merah!

O NAS

Smo ekipa strokovno usposobljenih, natančnih in vestnih mizarjev, ki vas spremlja od ideje do izvedbe vašega projekta.  Mizarstvo Alič Škofja Loka za vas izdela pohištvo po vaših željah. Za prostor, ki bi ga radi opremili, skupaj najdemo optimalno rešitev. Nudimo izmero, izdelavo in vgradnjo pohištva. Za lažjo predstavo, kakšen bo končni izdelek, nudimo tudi 3D izris.

Izdelujemo pohištvo in notranja vrata za stanovanja in poslovne prostore. Izdelujemo pohištvo za celo stanovanje ali hišo. Pri svojem delu uporabljamo najboljše materiale in vodila. Z uporabo sodobne tehnologije in lesno obdelovalnih strojev je naše pohištvo izdelano natančno in kvalitetno.

Skupaj ustvarjamo tradicijo!

OPREMA CELOTNEGA STANOVANJA

Kadar opremljamo celo hišo ali stanovanje, stranke največkrat načrtovanje notranje notranje opreme prepustijo arhitektu. V tem primeru so materiali že izbrani, mi poskrbimo za kvalitetno izdelavo in vgradnjo pohištva.

V kolikor načrtov nimate, vam izkušena ekipa Mizarstva Alič na podlagi izmere svetuje in predlaga optimalne rešitve. Za notranjo opremo stanovanja ali hiše pripravimo tudi 3D izris pohištva. Skupaj se odločimo za materiale in barve, ki se lahko pri celotni notranji opremi stanovanja navezujejo med seboj.  Material, ki ga uporabimo za izdelavo notranjih vrat po meri, se prav tako lahko uporabi pri izdelavi kuhinje, dnevne sobe, predsobe, kopalnice ali spalnice. Nudimo tudi dobavo kuhinjskih stolov in barskih stolov. Njihov končni izgled lahko z izbiro ujemajočega oblazinjenja in lesa prilagodimo ostalemu pohištvu v stanovanju. Vsak prostor pa lahko poleg prevladujočega materiala poživimo z dodatki, barvami, ogledali ali oblazinjenjem. S takim pristopom notranjo opremo hiše ali stanovanja zaokrožimo v zaključeno dovršeno celoto.

Mizarstvo Alič

Pohištvo po vaših merah!

Kontaktirajte nas

Scroll to Top