Oglaševalni portal

PVC okna, ALU okna, notranja in zunanja vrata, žaluzije, komarniki
Reklamne table, reklamni napisi, zastave, drogovi za zastave
Silos prevozi, prevoz razsutega tovora, pralnica avtobusov in kamionov ter popravila tovornih vozil.
Specialist nevrologije in specialist intenzivne medicine
Vodovodarska dela na obali, prodaja in motaža klimatskih naprav ter popolna prenova kopalnic.
Osebna dvigala, tovorna dvigala, malotovorna in poševna dvigala, ter tekoče stopnice, dvižne rampe in invalidske ploščadi.
Podjetje, ki je specializirano na področju klimatizacije vam nudimo dobavo, montažo in servis klimatskih naprav.
Smo nepremičninska agencija z bogatimi 10-letnimi izkušnjami na področju posredovanja nepremičnin tako na slovenskem kot tujih trgih.

Leseni izdelki Ribničan

Suha roba s tradicijo že od leta 1492!

Najstarejša, najštevilnejša hkrati pa zelo svojevrstna domača obrt Slovenije je suha roba. Nastanek suhe robe sega v 6. Stoletje, ko so se z njo ukvarjali že staroselci. V 15. stoletju, natančneje leta 1492, pa je dal avstrijski cesar Friderik III pravico prostega trgovanja s suho robo.

Pravico do prostega trgovanja smo najbolj izkoristili prebivalci Ribniške pokrajine in s tem dali značilno oznako »ribniška roba«, po kateri jo seveda pozna cela Slovenija in velik del Evrope.

 

ZAKAJ KUPITI IZDELKE Z NAJSTAREJŠO TRADICIJO?

Ker boste ohranili Slovenskim rokodelcem obstoj in tradicijo. Tako rokodelstvo v Sloveniji ne bo izumrlo. Kupili boste le tradicionalne izdelke, katerih tradicija sega stoletja nazaj.

Kupili boste le unikatne izdelke, katerih pristnost je podedovana iz roda v rod. Pripeljite tradicijo v svoj dom s kakovostnimi izdelki iz dežele suhe robe in se prepričajte o kakovosti izdelkov.

»Z nakupom izdelkov Ribničan ne boš izkoriščal gozdov, ampak jih boš ohranjal. Tvoje dejanje bo zapisano v naravi!«

V MEDIJIH

Spletna trgovina Ribničan je bila že dvakrat objavljena v časniku Finance, kjer je bilo izbrana v izbor za najpodjetniško idejo. Enkrat pa je bilo podjetje predstavljeno v oddaji Smo dobri gospodarji na televiziji Vaš kanal.

Leseni izdelki Ribničan

Suha roba s tradicijo že od leta 1492!

Kontaktirajte nas

Scroll to Top