Oglaševalni portal

PVC okna, ALU okna, notranja in zunanja vrata, žaluzije, komarniki
Reklamne table, reklamni napisi, zastave, drogovi za zastave
Silos prevozi, prevoz razsutega tovora, pralnica avtobusov in kamionov ter popravila tovornih vozil.
Specialist nevrologije in specialist intenzivne medicine
Vodovodarska dela na obali, prodaja in motaža klimatskih naprav ter popolna prenova kopalnic.
Osebna dvigala, tovorna dvigala, malotovorna in poševna dvigala, ter tekoče stopnice, dvižne rampe in invalidske ploščadi.
Podjetje, ki je specializirano na področju klimatizacije vam nudimo dobavo, montažo in servis klimatskih naprav.
Smo nepremičninska agencija z bogatimi 10-letnimi izkušnjami na področju posredovanja nepremičnin tako na slovenskem kot tujih trgih.

Klimatske naprave Košir

Podjetje, ki je specializirano na področju klimatizacije vam nudimo dobavo, montažo in servis klimatskih naprav.

MONTAŽO KLIMATSKIH NAPRAV IZVEDEMO STROKOVNO, HITRO IN ZELO ESTETSKO !

Cena montaže za klimatsko napravo do moči 4,0 kW ob standardnih pogojih znaša 235,00 EUR z 0 % DDV-jem, oziroma 257,32 EUR z vključenim 9,5% DDV-jem. *

* Ob nakupu klimatske naprave z vključeno montažo se pri fizičnih osebah obračuna DDV 9,5% (velja za stanovanjski objekt). Pri podjetjih in samostojnih podjetnikih, ki so davčni zavezanci se ob nakupu klimatske naprave z vključeno montažo DDV na podlagi 76.a člena ZDDV-1 ne obračuna (0% stopnja DDV). V vseh ostalih primerih se obračuna DDV 22,0 %.

 

Pod standardne pogoje montaže spadajo: enojni preboj zidu debeline do 40 cm, povezava med enotami z bakrenimi cevmi do razdalje 5 m, montaža na višini do 4 metrov, odvod kondenza s prostim padcem v že pripravljen odtok, električni priklop na že pripravljen priključek, zagon in preizkus naprave.
Ceno montaže ob nestandardnih pogojih in za večje moči se določi na podlagi ogleda situacije na objektu.

 

TOPLOTNE NAPRAVE

ECODAN – toplotna črpalka ZRAK/VODA Mitsubishi Electric : tih, učinkovit in okolju prijazen ogrevalni sistem, ki v vaš dom prinaša udobje in varčno bivanje. Edinstvena tehnologija Ecodan zagotavlja največjo mero toplote z najnižjo porabo energije.

 

Toplotna črpalka ZRAK/VODA deluje kot hladilnik – samo v nasprotno smer: medtem, ko hladilnik iz svojega notranjega prostora odjema toploto in jo odvaja v okoliški zrak, opravlja toplotna črpalka obratni proces; na prostem zunanja enota odjema toploto in jo v stavbi odvaja iz notranje enote kot vir toplote.

 

NOTRANJA ENOTA: kompaktna enota Ecodan je zasnovana za enostavno montažo na steno. Opremljena je z vsemi komponentami za učinkovito distribucijo toplote, tako da dopolnjuje sodoben sistem toplotne črpalke zrak/voda za najrazličnejše namene. V enoto je integrirana obtočna črpalka z visokim izkoristkom in električnim grelcem, ki služi kot ogrevanje v izrednih razmerah oziroma se uporablja za namen preprečevanja nastajanja legionele. Samo upravljanje s sistemom Ecodan se je izkazalo za zelo prijazno do uporabnika, pri čemer je ključnega pomena regulacija, ki v hidravličnem modulu deluje intuitivno. Notranja enota je na voljo tudi v izvedbi z dodanim 200 l bojlerjem.

 

ZUNANJA ENOTA:

  • ZUBADAN – Enota ohranja nazivno ogrevalno moč in zagotavlja pripravo sanitarne/ogrevalne vode s temperaturo 60°C pri zunanji temperaturi -15°C brez pomoči elektro grelca. Delovanje do zunanje temperature -28°C in neprekinjena priprava ogrevalne vode do 150 minut med posameznimi časi odmrzovanja še dodatno postavlja standard udobja v bivalnih prostorih
  • ECODAN – Omogoča pripravo sanitarne/ogrevalne vode s temperaturo 60°C pri zunanji temperaturi -10°C. Omogoča delovanje do zunanje temperature -20°C (oziroma -15°C).

Za več informacij o toplotnih črpalkah nas kontaktirajte na jernej@knk.si ali na GSM 031-883-100. 

 

RAZVLAŽILNIKI ZRAKA

V prodajnem programu imamo tudi prenosne razvlažilnike (sušilnike) zraka MDDG-20DEN3-QA3  za 209,90 EUR (z vključenim 22% DDV-jem).

DOSTAVA NA VAŠ NASLOV JE BREZPLAČNA ! Garancijski rok je 3 leta.

Razvlažilniki omogočajo razvlaževanje do 20 l/dan (pri 30°C, relat.vlaž. 80%), primerni so za površine do 50 m2,lahko pa tudi več, velikost rezervoarja za vodo je 3,1 l. S pomočjo posameznih tipk in digitalnega prikaza na nadzorni plošči omogoča enostavno uporabo in večstopenjsko nastavitev željene vlažnosti v prostoru. Deluje z ekološko prijaznim sredstvom R134A, največkrat se ga uporablja v starejših hišah, sušilnicah, kleteh, arhivih, skladiščih in podobno.

Nudimo tudi najem (izposojo) razvlažilnikov zraka za odstranjevanje odvečne vlage, za več informacij nas kontaktirajte na jernej@knk.si ali 031-883-100.

Klimatske naprave Košir

Podjetje, ki je specializirano na področju klimatizacije vam nudimo dobavo, montažo in servis klimatskih naprav.
  • Rašica 81, 1315 Velike Lašče
  • 031-883-100
  • jernej@knk.si
  • www.knk.si

Kontaktirajte nas

Scroll to Top