Oglaševalni portal

PVC okna, ALU okna, notranja in zunanja vrata, žaluzije, komarniki
Reklamne table, reklamni napisi, zastave, drogovi za zastave
Silos prevozi, prevoz razsutega tovora, pralnica avtobusov in kamionov ter popravila tovornih vozil.
Specialist nevrologije in specialist intenzivne medicine
Vodovodarska dela na obali, prodaja in motaža klimatskih naprav ter popolna prenova kopalnic.
Osebna dvigala, tovorna dvigala, malotovorna in poševna dvigala, ter tekoče stopnice, dvižne rampe in invalidske ploščadi.
Podjetje, ki je specializirano na področju klimatizacije vam nudimo dobavo, montažo in servis klimatskih naprav.
Smo nepremičninska agencija z bogatimi 10-letnimi izkušnjami na področju posredovanja nepremičnin tako na slovenskem kot tujih trgih.

AGM Design

Reklamne table, reklamni napisi, zastave, drogovi za zastave

REKLAMNI NAPISI ZA VSE NAMENE

Reklamni napisi iz samolepilne folije z različno dobo trajanja (7 let garancije za folijo na vremenske vplive, krčenje in obstojnost barve), možna je izdelava napisov, logotipov, znakov, likov, simbolov v vseh velikostih in barvah. Montaža (lepljenje) je v večini primerov vključena v ceno izdelave napisa ter jo opravi naše podjetje.

Napisi iz folije se lahko lepijo na steklo ali razne koviske površine, na vrata ali na obstoječe table.

Svetlobni reklamni napisi so lahko izvedeni na svetlobnih kasetah ali kot samostojni 3d napisi. Svetlobni napisi, ki svetijo podnevi in ponoči, so izjemno učinkoviti saj najlažje pritegnejo pozornost mimoidočih in konstanto utrjujejo vašo blagovno znamko v očeh potrošnikov.

Za izdelavo vseh napisov uporabljamo materiale kot je aluminij, inox ,plexy, alucobond in druge. Sama osvetlitev pa je izvedena z LED diodami.
Vse izdelane napise tudi montiramo na objektih in jih v toku njihove življenjske dobe tudi vzdržujemo.

 

 

REKLAMNE TABLE

Izdelujemo razne vrste reklamnih tabel. Reklamne table za poslovne prostore, usmerjevalne table, obcestne ali v stavbah, informacijske table, obvestilne in opozorilne table (v delavnicah in na gradbiščih). Izdelamo lahko enostranske, dvostranske, pritrjene na objekt ali samostoječe, osvetljene na različne načine, vseh velikosti in oblik reklamnih tabel.

Reklamne table izdelujemo iz različnih materialov kot so plexi, aluminij, alucobond, komatec in ostalih. Izdelujemo tudi tablice za notranje označevanje v objektih.

Napise na reklamnih tablah izvedemo s pomočjo samolepilne folije ali graviranja. Možno pa je na samo tablo tudi dodati 3d reklamni napis.

Reklamni panoji so primerni za oglaševanje v javnih prostorih, kjer se zadržuje veliko število ljudi. Obešeni na steno ali prostostoječi ščitijo plakat, ki podaja vaše reklamno sporočilo.

Izdelujemo tudi reklamna stojala, ki so lahko učinkoviti pospeševalci prodaje, saj izdelke posebej izpostavijo in jih v množici podobnih izdelkov naredijo opazne. Večja, prostostoječa stojala so primerna za izložbene prostore, predstavitve na sejmih ali v trgovskih centrih, manjša pa lahko postavite tudi na prodajni pult.
V naši ponudbi imamo tudi izdelavo zunanjih usmerjevalnih sistemov, ki so uporabni za označevanje in usmerjanje znotraj poslovnih con ali v večjih podjetjih in zavodih.

 

ZASTAVE, IZDELAVA ZASTAV IN IZDELAVA REKLAMNIH ZASTAV

Izdelujemo razne zastave, od državnih, občinskih, društvenih, do reklamnih in podjetniških. Zastave izdelujemo iz 100% poliestrskih tkanin , ki so posebej namenjene za zastave in odporne na raznovrstne zunanje vremenske vplive. Primerne so za zunanjo in notranjo uporabo.

Večje serije zastav se izdelujejo iz posebnega materiala z luknjičasto strukturo z imenom polystrech ki je zelo lahek in še dodatno odporen na vse vremenske vplive.Teh zastave ni potrebno robiti ampak se režejo s toplotnim nožem.

Zastave tudi konfekcioniramo glede na način obešanja. Zastave se največkrat izobešajo na drogovih ali posebnih nosilcih, ki se pritrdijo na steno ali na kak samostoječ objekt.

Zastave se tiskajo digitalno s sublimacijskim tiskom, ki je najkvalitetnejša tehnologija na tem področju. Pri tem tisku so vlakna tkanine obarvana globinsko po celem preseku in ne le površinsko, kot pri običajnem tisku. S takim tiskom zagotavljamo vrhunsko kakovost zastav tudi pri najzahtevnejših grafikah in hkrati cenovno konkurenčnost, zlasti pri majhnih količinah in zahtevnejših dizajnih.

 

DROGOVI ZA ZASTAVE IN NOSILCI ZA ZASTAVE

Izdelujemo drogove višine od 6 do 10 m. Drogovi so narejeni iz aluminijastih cevi in so prašno barvani, montirajo se na vbetoniran temelj z vijačenjem. Zastave so prečno vpete na drogu, sam drog pa se s pomočjo ležajev obrača okoli svoje osi za 360°. Tako je obešena zastava v vsakem trenutku maksimalno vidna saj se drog obrača po vetru.

Dvigovanje in spuščanje zastave je možno s pomočjo vgrajenega samodvižnega mehanizma, ki se nahaja v samem drogu. Pri menjavi zastav ni potrebno uporabljati lestve ali podirati droga.

Drogovi so enostavni za vzdrževanje, atraktivnega izgleda hkrati pa imajo tudi dolgo življenjsko dobo.

Naša storitev zajema dobavo drogov in zastav, izdelavo temeljev in montažo.

Če imate novo poslovno stavbo ali skladišče je označevanje z zastavami na drogovih odlična možnost. Zastave z vašim logotipom pred vašim podjetjem dopolnjujejo vašo korporativno podobo in sporočajo strankam, da ste veliko in uspešno podjetje.

 

AGM Design

Reklamne table, reklamni napisi, zastave, drogovi za zastave

Kontaktirajte nas

Scroll to Top