Oglaševalni portal

GB Nepremičnine

Smo nepremičninska agencija z bogatimi 10-letnimi izkušnjami na področju posredovanja nepremičnin tako na slovenskem kot tujih trgih.

O PODJETJU

Naš primarni cilj je zadovoljstvo naših strank. Svoje delo opravljamo strokovno in učinkovito. Odlikujejo nas predanost, korekten odnos in posluh za individualne potrebe stank. Zagotavljamo visoko raven vseh naših storitev ne glede na obseg ter stopnjo zahtevnosti posameznega povpraševanja.

Pri izpolnjevanju pričakovanj in želja, ki jih imate stranke do nas, svoje delo opravljamo z vso odgovornostjo in skrbnostjo. Nepremičnine so področje, ki zahtevajo velike finančne obveznosti, zato smo zavezani k temu, da so naše storitve kakovostne in cenovno vzdržne glede na finančne sposobnosti vsakega, ki se odloči za sodelovanje z nami.

Da vas razbremenimo vseh strahov, ki jih prinašajo nasičenost, nepreglednost in zakonsko kompleksen nepremičninski prostor, za storitve iz pravnega področja – brez dodatnih stroškov za vas – poskrbi odvetniška družba Brezovec d.o.o., ki je specializirana tudi za področje nepremičninskega in gradbenega prava.

Vsi nepremičninski agenti v naši agenciji imamo pridobljeno licenco za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika, pridobljeno pri Ministrstvu za okolje in prostor.

Zaposlitev

  • nepremičninskega agenta-agentko s pridobljeno Licenco za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika, pridobljeno pri Ministrstvu za okolje in prostor za opravljanje poslov nepremičninskega posredovanja

Vašo prošnjo za zaposlitev, s priloženim življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev pošljite na: info@gbnepremicnine.si

GB Nepremičnine

Smo nepremičninska agencija z bogatimi 10-letnimi izkušnjami na področju posredovanja nepremičnin tako na slovenskem kot tujih trgih.

Kontaktirajte nas

Scroll to Top